Новини компанії

ERV підвела підсумки зимового туристичного сезону 2017/2018

За зимовий туристичний сезон 2017/2018 (грудень — лютий) з полісами ERV в подорож вирушило понад 115 тис. туристів.

Від 1803 застрахованих (1,57%) в цей період надійшли заяви про страхові події на загальну суму 21 млн 650 тис. грн.

Серед звернень в 69 випадках знадобилася стаціонарна допомога, було організовано 3 ре-патріаціі, в 13 випадках звернення в страхову компанію стосувалися затримки або втрати багажу і 37 страхових подій були пов'язані зі скасуванням або перериванням подорожі. У всіх інших випадках компанією ERV була покрита амбулаторна допомога застрахованим.

Найбільші суми витрат туристів в цьому зимовому сезоні були покриті ERV:

1)    у випадку травми голови через падіння під час прогулянки з подальшою операцією, перебуванням у палаті інтенсивної терапії, стаціонарним лікуванням в Австрії, де загальна сума витрат, покрита ERV, склала 29 750 євро;

2)    у випадку з приступом апендициту у застрахованого в Канаді, в зв'язку з чим були сплачені екстрена госпіталізація, операція, стаціонарне лікування на загальну суму 27 тис. євро;

3)    в випадку в Таїланді, де застрахована під час купання, вдарившись об каміння, отримала травму — перелом плеча, і їй була надана первинна допомога, організоване транспортування в спеціалізований госпіталь і надане оперативне лікування. Сума витрат в даному випадку склала 10 500 євро. 

5 лютого 2018 стартувала спільна акція національного туроператора TPG і страхової компанії ERV, в ході якої впродовж 2018 року фінансові ризики кожного туриста в зв'язку зі скасуванням або перериванням подорожі будуть застраховані за рахунок туроператора. Протягом перших двох місяців дії цієї ініціативи в компанії ERV були застраховані фінризики 11 861 туриста, які подорожують з TPG. За цей же період було заявлено 6 страхових випадків відмови від подорожі (3 сімейні та 3 індивідуальні поїздки) на загальну суму приблизно 300 тис. грн. Як показує досвід двох місяців, ступінь цього ризику дуже висока, і тільки не розуміння цього з боку українських туристів і туроператорів призводить до значних фінансових втрат клієнта.

© 2013-2024 ПрАТ «Європейське Туристичне Страхування»
Розробка сайту:  Webberry
Часто задаваемые вопросы
  • 🌏 Чи можу я оформити страховку онлайн ❓

    Так, у нас Ви можете оформити туристичну страховку онлайн, не виходячи з дому.

  • 🌏 Як отримати страхове відшкодування ❓

    Для отримання страхового відшкодування, 💸 будь ласка, заповніть заяву встановленої форми та додайте копії та оригінали необхідних документів. 💼 Повний пакет документів надішліть нам поштою.

  • 🌏 Як нас знайти ❓

     🇺🇦 м. Київ, вул. Спаська, 5, оф. 15 (2 поверх) 
     📞 +38 044 299 78 87

  • 🌏 Як швидко я можу оформити страховку ❓

    Оформлення туристичного страхування на нашому сайті не займе більше 10 хвилин Вашого часу 🚀